Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Yerel 12 Ekim 2016 - 12:08 Yorum: 0

Suriyeli öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı

Batman Valisi Ahmet Deniz, kentte eğitim gören Suriyeli öğrencileri eğitim gördükleri okulda ziyaret ederek kırtasiye yardımında bulundu.

Suriyeli öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı

Batman Valisi Ahmet Deniz, kentte eğitim gören Suriyeli öğrencileri eğitim gördükleri okulda ziyaret ederek kırtasiye yardımında bulundu.

Ziyaret sırasında Vali Deniz'e; Vali Yardımcıları Serap Özmen Çetin, Sedat İnci, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran da eşlik etti. Vali Deniz, Suriye'de yaşanan iç savaş nedeniyle ülkelerini terk ederek Batman'a sığınan Suriyeli çocukların eğitim gördüğü Can Okulları'nda incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Okul bahçesinde okul idarecileri ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Deniz, 416 Suriyeli öğrencinin eğitim gördüğü okulun sınıflarını tek tek ziyaret ederek, öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Deniz, bir süre sohbet etti. Daha sonra öğretmenler odasına geçen Vali Deniz, okulda görev yapan öğretmenlerle bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Ziyaretlerinden duyduklarını memnuniyetlerini belirten okulun öğretmenleri Vali Deniz'e teşekkür etti.

Batman genelinde bin 900 civarında Suriyeli öğrencinin eğitim gördüğünü belirten Vali Deniz, "Her çocuğumuzun okula gitmesi için çalışıyoruz. Çünkü çocuklar dünyanın geleceğidir. Çocukların yüzü gülsün diye bütün imkanları seferber ediyoruz. Bu çocuklar, Suriye'deki savaştan ve zulümden kaçarak ülkemize gelen çocuklarımızdır. Burada yüzleri gülüyor, eğitim ortamları pırıl pırıl. Devlet olarak, zulümden kaçan herkese kucak açtık, açmaya da devam ediyoruz. Bu yardımlaşma duygusu genlerimizde olan, geçmişimizden gelen bir gelenektir. Burada en iyi seviyede eğitim vermeye çalışıyoruz. Çocuklar okulda Türkçe, İngilizce ve Arapça eğitim alıyorlar. Biz de devletimizin bütün imkanlarını kendi çocuklarımıza nasıl seferber ediyorsak, bu çocuklarımıza da aynı şekilde bütün imkanları seferber ediyoruz. Bu çocuklar sevgi ve huzur ortamında yetiştiği zaman hem ülkemize hem de dünyaya hizmet edecekler" dedi.

Vali Deniz, ziyaretin sonunda okul yöneticilerini ve öğretmenlerini göstermiş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ederek, kendilerine başarılar diledi.

Suriyeli öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı

Suriyeli öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı

Suriyeli öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber