Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 10:48 Yorum: 0

Suriyeli sığınmacılara yardımlar

HATAY (AA) - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Hatay Şubesi tarafından, Kırıkhan ilçesindeki Suriyeli ailelere gıda çeki dağıtıldı. Şube başkanı...

Suriyeli sığınmacılara yardımlar

HATAY (AA) - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Hatay Şubesi tarafından, Kırıkhan ilçesindeki Suriyeli ailelere gıda çeki dağıtıldı. 

Şube başkanı Murat Başar, yaptığı açıklamada, sendikalarının bu yıl ramazan ayındaki iftar bedellerini, kamp dışındaki Suriyelilere ayırdığını belirtti. 

Suriyelilerin zor şartlarda yaşam mücadelesi verdiğini ifade eden Başar, "Genel merkezimiz bu yıl ramazan paketi yerine gıda çekleri hazırlattı. Toplam 200 aileye dağıttığımız çekleri, bizzat kendilerine teslim ettik. Bu çekler sayesinde, Suriyeli kardeşlerimiz yaklaşan bayram öncesi ihtiyaçlarına göre alışveriş yapabileceklerdir" dedi. 

Başar, Suriyelilere yönelik yardımlarının süreceğini sözlerine ekledi. 

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber