Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Suriyeli vatandaşlara, gıda yardımı

ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesindeki Suriyeli mültecilere bir tır gıda ve battaniye yardımı yapıldı.Belediyeden yapılan yazılı...

Suriyeli vatandaşlara, gıda yardımı

ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesindeki Suriyeli mültecilere bir tır gıda ve battaniye yardımı yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, içinde gıda maddeleri ve battaniye gibi acil ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu tır, Haliliye'de yaşayan, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan Suriyelilere ulaştırılmak üzere gönderildi.

Yardım tırını uğurlayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, insana ve insanlığa önem verdiklerini, bu bağlamda da Türkiye'deki Suriyeli misafirlere kayıtsız kalmadıklarını ifade etti.

Sekmen, "Kardeş Payı" sloganı altında Suriyeli mültecilere yardımda bulunduklarının altını çizdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber