Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Temmuz 2014 - 14:58 Yorum: 0

Suriyelilere fitre yardımı

ADANA (AA) - Yumurtalık'ta Suriyelilere fitre yardımı yapıldı.Müftü Derviş Makas, AA muharibine yaptığı açıklamada, başlattıkları kampayada Diyanet Vakfı adına makbuz vererek vatandaşlardan...

Suriyelilere fitre yardımı

ADANA (AA) - Yumurtalık'ta Suriyelilere fitre yardımı yapıldı.

Müftü Derviş Makas, AA muharibine yaptığı açıklamada, başlattıkları kampayada Diyanet Vakfı adına makbuz vererek vatandaşlardan fitre topladıklarını söyledi.

Toplanan fitrelerle gıda paketleri satın aldıklarını ifade eden Makas, oluşturulan 70 gıda paketi ve 3 bin liralık nakit yardımını ilçede yaşayan 35 Suriyeliye dağıttıklarını belirtti.

Makas, şunları söyledi:

"Suriye’den gelen insanların kardeşlerimiz olması hasebiyle onlara böyle bir günde destek olmamız ve sevindirmemiz gerekir. Camilerimizde vaazlar vererek kardeşlerimizden böyle bir yardım talebinde bulunduk. Camilerde başlattığımız bu kampanya kardeşlerimiz tarafından büyük ilgi gördü ve zarf içinde toplanan paralar ve hazırlanan ramazan gıda kolileri Suriyeli kardeşlerimize teslim edildi."

Makas, ilçede bir ilki gerçekleştirdiklerini, önümüzdeki yıllarda daha geniş kapsamlı yardım toplanabilmesi için gerekli çalışmayı yapacaklarını belirti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber