Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Ocak 2015 - 14:03 Yorum: 0

Suriyelilere kışlık yardımlar

Sadakataşı Derneği ile üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen "Dertli Battaniye" kampanyası kapsamında Suriye'deki bin çocuğa yardımda bulunuldu

Suriyelilere kışlık yardımlar

ŞANLIURFA (AA) - Sadakataşı Derneği ile üniversite öğrencileri iş birliğinde düzenlenen kampanyada toplanan kışlık giysi ve battaniye, ihtiyaç sahibi Suriyeli çocuklara ulaştırıldı. 

Derneğin yönetim kurulu üyesi Cevdet Hasbal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi Suriyelilere destek amacıyla yoğun çalışma yürüttüklerini söyledi. 

Üniversite öğrencilerinin katkılarıyla "Dertli Battaniye" adlı kampanya başlattıklarını hatırlatan Hasbal, organizasyona, Türkiye'nin her bölgesinden destek geldiğini vurguladı.

İçerisinde battaniye, bot, mont, atkı, bere, eldiven ve çorap bulunan malzemelerin; Suriye'nin Halep, Humus ve Hama kentlerindeki çocuklara teslim edildiğini ifade eden Hasbal, "Yaklaşık bin Suriyeli çocuğun mutluluğuna ortak olduk. İnşallah bir sonraki durağımız İdlib bölgesi olacak. Kampanya için çalışan üniversite öğrencilerine de teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Hasbal, kampanyanın 15 Mart'a kadar devam edeceğini sözlerine ekledi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber