Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 18 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

Suriye'ye yardım sürüyor

HATAY (AA) - Hayrat İnsani Yardım Derneği, "Sana İhtiyacım Var" kampanyası kapsamında Suriye'ye bir tır yardım malzemesi gönderdi.Derneğin Bitlis Temsilcisi Mustafa Kolğu, AA muhabirine, Çanakkale...

Suriye'ye yardım sürüyor

HATAY (AA) - Hayrat İnsani Yardım Derneği, "Sana İhtiyacım Var" kampanyası kapsamında Suriye'ye bir tır yardım malzemesi gönderdi.

Derneğin Bitlis Temsilcisi Mustafa Kolğu, AA muhabirine, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında Suriye'ye yardım malzemesi göndermelerinin aynı anlam taşıdığını vurguladı.

Suriyelilerin de bu savaşta şehit olduğuna dikkati çeken Kolğu, "Çanakkale Zaferi, geçmişten geleceğe bir destandır. Dernek olarak Bitlis'ten temin ettiğimiz 25 ton un, mazlum Suriyeli kardeşlerimize ulaştırılacak. Bir anlamda onlara ahde vefa gösteriyoruz. Yardımlarımız bundan sonra da devam edecek" dedi.

Un yüklü tır, Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Suriye'ye gönderildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber