Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Ocak 2015 - 13:33 Yorum: 0

Suriye'ye yardımlar sürüyor

Adana Dosteller Derneği, Suriyeliler için 2 tır yardım malzemesi gönderdi

Suriye'ye yardımlar sürüyor

HATAY (AA) - Adana Dosteller Derneği tarafından, Hatay'da evlerde kalan ve sınırın diğer tarafındaki Suriyeliler için 2 tır dolusu yardım malzemesi gönderildi. 

Adana Dosteller Derneği Başkan Yardımcısı Bülent Mutlu, İstanbul Biseg, İzmir Bizim Çocuklar ve Almanya Umut E.V Derneği'yle yürüttükleri yardım faaliyetlerinin sürdüğünü belirtti. 

Topladıkları 18 ton un, 5,5 ton yemeklik yağ, 5 ton kuru gıda ve 3 jeneratörü 2 tırla Hatay'a gönderdiklerini kaydeden Mutlu, "Yardım faaliyetlerimizi Adana'da yaşayan Suriyelilere yönelik de sürdürüyoruz. Oradaki 3 bin 500 kişinin her türlü ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Ancak, sınır ilçelerindeki ve sınır ötesindeki Suriyelilere daha fazla önem veriyoruz. Çünkü onlar daha zor durumdalar" diye konuştu. 

Yardımları, Yayladağı ilçesinde evlerde kalan Suriyelilerle, Lazkiye'nin Bayırbucak Türkmen Bölgesi'ndeki halka vereceklerini ifade eden Mutlu, Allah'tan Suriyelilerin yaşadığı dramın bir an önce bitmesini istediklerini söyledi.

Mutlu, yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber