Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ağustos 2017 - 11:28 Yorum: 0

Suruç’ta içme suyu seferberliği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa genelinde olduğu gibi Suruç ilçesinde de içme suyu temini çalışmalarına yoğun...

Suruç’ta içme suyu seferberliği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa genelinde olduğu gibi Suruç ilçesinde de içme suyu temini çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'nın altyapı sorunlarına kalıcı çözüm üretebilmek için kentin her noktasında eşit hizmet anlayışı ile sahada çalışan ekipler vatandaşların içme suyu temini için hummalı bir performansla hizmetlerini sürdürüyor. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Ölçektepe Kırsal (köy) mahallesinde köy içi şebeke eksikliği nedeni ile kolları sıvayan ekipler içme suyu temini için canla başla çalışarak mevcut içme suyu ihtiyacını gidermek için hızlı ve planlı çalışmalar yürütülerek, su problemleri ortadan kaldırılıyor. Gerçekleşen çalışmaları takdir eden vatandaşlar ve mahalle muhtarı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarında oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Ölçektepe Kırsal (köy) mahalle Muhtarı Orhan Erdem konuşmasında, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kendini Suruç'ta bayağı hissettirdi. Köy içi şebekemiz yaklaşık On (10) yıldır yoktu su ihtiyacımız oldukça fazlaydı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından sağ olsun çalışmalar başladı. Büyükşehir Belediyemiz her konuya oldukça duyarlı sunduğumuz dilekçeler talepler anında cevap veriliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkürler ederiz" dedi.

Su ihtiyacının giderildiği mahallede özellikle kadınlar çalışmalar için başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye ve personellerine teşekkür ederek en fazla mutfakta ihtiyaç duyulan su teminini sağladıkları için emeği geçenlere teşekkür etti.

Suruç’ta içme suyu seferberliği

Suruç’ta içme suyu seferberliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber