Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Eylül 2018 - 18:43 Yorum: 0

Suruç’taki canlı bomba saldırısında tanık polisler ifade verecek

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, 3 yıl önce 34 kişinin ölümüne, 70 kişinin yaralanmasına yol açan canlı bomba saldırısına ilişkin davada tanık...

Suruç’taki canlı bomba saldırısında tanık polisler ifade verecek

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, 3 yıl önce 34 kişinin ölümüne, 70 kişinin yaralanmasına yol açan canlı bomba saldırısına ilişkin davada tanık olan 7 polis, sanık sıfatıyla mahkemede ifade verecek.

Suruç Asliye Ceza Mahkemesindeki ikinci duruşmaya, o dönem İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan, "Yeterli güvenlik tedbiri almadıkları" gerekçesiyle hakkında dava açılıp tutuksuz yargılanan 2 polis ile avukatlar ve saldırıda mağdur olanların bazı yakınları katıldı. Daha önce dinlenmeyen tanıkların ifadesinin alınmasıyla başlayan duruşmada savcı, esasa ilişkin mütalaasını verdi. Mahkeme heyeti, yaklaşık iki saat, bir önceki duruşmanın kararlarını ve olay gününe ilişkin güvenlik kamera kayıtlarıyla görsellerini inceledi. Aralarında rütbelilerin de bulunduğu yargılananların dışındaki 7 polisin tanık sıfatıyla dinlenmesini kararlaştıran mahkeme heyeti, şahısların adresine tebligat gönderilmesine hükmetti. Duruşma 5 Şubat 2019'a ertelendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber