Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Eylül 2016 - 13:53 Yorum: 0

Sürüyü korumak isterken domuzun saldırısına uğradı

Sivas'ta merkeze bağlı Onbaşılar köyünde yaz tatilinde çobanlık yapan üniversite öğrencisi, sürüsünü domuzdan korumak isterken domuzun saldırısına...

Sürüyü korumak isterken domuzun saldırısına uğradı

Sivas'ta merkeze bağlı Onbaşılar köyünde yaz tatilinde çobanlık yapan üniversite öğrencisi, sürüsünü domuzdan korumak isterken domuzun saldırısına uğradı. Talihsiz genç hastanede tedaviye alındı.

Olay, 5 gün önce Sivas'a 22 kilometre uzaklıkta bulunan Onbaşılar köyünde meydana geldi. Cumhuriyet Üniversitesi Mekatronik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi İbrahim Demirci, köy kırsalında hayvanlarına saldıran domuzu uzaklaştırmak isterken domuzun saldırısına uğradı. Domuz tarafından eli ısırılan genç, arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay hakkında bilgi veren İbrahim Demirci, "Köyde hayvan otlatıyordum domuz ağaçlık alanda yatıyordu, hayvanlar da domuzun yattığı yöne doğru gidiyordu. Domuz sürüyü görünce kalktı köpekler de domuza koştu, etrafını sardı. Domuz hayvanlarıma ve köpeklerime zarar verecekti, ben de onları korumaya çalışırken domuz beni elimden ısırdı. Serçe parmağımdan ısırdı, sinirlerimi koparmış. Olay olduktan sonra köydeki arkadaşlarıma haber verdim onlar tüfeklerle geldi domuzu vurdular beni de hastaneye de getirdiler. Sağlık durumum iyiye gidiyor doktor 1 ay sonra elimi kullanabileceğimi söyledi" diye konuştu.

Hayatında ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını dile getiren İbrahim Demirci'nin amcası Süleyman Demirci ise "Yeğenimi domuz ısırdı ben de hastanede ona refakatçi olarak kalıyorum. Köyde daha önce hiç domuzun ısırdığı olmamıştı ilk defa böyle bir olay oldu" dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü'nde yatan Demirci'nin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber