Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 13 Ekim 2016 - 09:48 Yorum: 0

Survivor Güzelleri Forum Trabzon’da podyuma çıkıyor

Forum Trabzon, Forum Fashion Week kapsamında Türk pop müziğinin sevilen isimleri Edis ve Ozan Çolakoğlu konserine ve moda dünyasının ünlü mankenleri,...

Survivor Güzelleri Forum Trabzon’da podyuma çıkıyor

Forum Trabzon, Forum Fashion Week kapsamında Türk pop müziğinin sevilen isimleri Edis ve Ozan Çolakoğlu konserine ve moda dünyasının ünlü mankenleri, Survivor güzelleri Ece Begüm Yücetan ve Merve Büyüksaraç defilelerine ev sahipliği yapacak.

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, moda dünyasının kapılarını aralıyor. Forum Fashion Week kapsamında keyifli bir defileye imza atacak olan Forum Trabzon'da Survivor'dan da tanınan Ece Begüm Yücetan ve Merve Büyüksaraç podyuma çıkacak. 15 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak olan defile, Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Ozan Çolakoğlu ve Edis'in mini konseri ile sonlanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber