Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 16 Nisan 2014 - 14:55 Yorum: 0

Survivor'u karıştıran esmer

Survivor Gönüllüler takımında geçen hafta yaşanan Berna ve Sahra tartışma kavgaya dönüşmüş ardından Berna, Sahra'ya saldırarak yarışmadan diskalifiye olmuştu.

Survivor'u karıştıran esmer

Bu hafta ise Sahra'nın birinci olan Yiğit'e yakınlık göstermesi bardağı taşıran son damla oldu. Bu harekete kızan Turabi, ada konseyinde Sahra'nın ismini yazdı.

ACUN ILICALI'DAN AYAR

Acun Ilıcalı Gönüllüler takımını, böyle bir yarışmacıyı kaybettikleri için eleştirdi. Berna'nın gitmesinden sonra Gönüllüler takımının hiç bir oyunu kazanamadığını söyleyen Acun Ilıcalı, sağlam duramadıklarını söyledi. Sahra'nın savunmaya geçmesi üzerine ise Acun Ilıcalı "Aranızda Berna şöyle, Berna böyle diye konuşuyorsunuz, Berna bunları duyuyor, gelip soru sorunca, sen işine bak diyorsun. Ama kız hakkında konuşuyorsun. O kızın bu hale gelmesinde senin payın var." diyerek sert bir şekilde tepkisini ortaya koydu. Turabi'de Acun Ilıcalı'nın sözlerine destek vererek, "Bende olsam vururdum, Berna delikanlı kız" dedi. Acun Ilıcalı , Berna'nın önemli bir yarışmacı olduğunu söyleyerek, hiç bir oyunu kazanamamalarını buna bağladı.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber