Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

Suşehri Belediye Başkanı Yüksel:

"Göreve başladığımız ilk günden itibaren aralıksız olarak özveriyle insanımızın hayat standardını ve yaşam kalitesini artırmak için gayret sarf ediyoruz"

Suşehri Belediye Başkanı Yüksel:

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, göreve başladıkları ilk günden itibaren aralıksız olarak özveriyle hayat standardını ve yaşam kalitesini artırmak için gayret sarf ettiklerini bildirdi.

Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, belediyelerin sadece park, yol, su, imar gibi fiziki çalışmalarla yetinmediğini, sosyal belediyecilik anlayışının ön plana çıktığını belirterek, "Daha yolun başındayız. Birlikte koşacağız. Halkımıza söz verdiğimiz ve açıkladığımız projelerimiz artık birer birer gerçekleşmeye başladı" açıklamasında bulundu.

Yerel seçimlerin üzerinden bir yıl geçtiğini anımsatan Yüksel, şunları kaydetti:

"Önümüzde zorlu ancak bir o kadar da hayırlı ve onurlu hizmet maratonu var. Bu maratonun adı büyük Suşehri maratonudur. Bu hizmet yarışına, birlikte başladık. İnşallah, büyük ve özverili çalışmayla başarıyla bitireceğiz. Şehrimizin kentsel dönüşümü ve imarıyla ilgili çalışmalarımızdan, yol düzenlemeleri, içme suyu ve kanalizasyon yenileme çalışmaları, doğalgaz hatlarımızın tamamlanması, makine parkımızın yenilenmesi, Selpinti barajı, Organize Sanayi Bölgesi, hayvan pazarı ve mezbahanın taşınması gibi önemli projelerimizi kısa sürede gerçekleştirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Hayırda yarışmak bizim işimiz. Bunun için varız çünkü derdimiz var, Suşehri’ne dair bir hayalimiz var. Yapacağımız birbirinden hayırlı çok işimiz var. Halka hizmet hakka hizmettir. Bunun için biriz ve beraberiz."

Daha çok çalışmanın, üretmenin ve faydalı olmanın vakti olduğunu vurgulayan Yüksel, "Şimdi hizmeti aşkla, kararlılıkla, fedakarca yapmanın, hizmet bayrağını en yükseğe taşımanın azmi ve kararlılığındayız. Göreve başladığımız ilk günden itibaren aralıksız olarak ve özveriyle insanımızın hayat standardını ve yaşam kalitesini artırmak için gayret sarf ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘önce insan’ diyerek yola çıktık" ifadelerini kullandı.

Halkın emanetini, halka hizmet olarak vereceklerini ifade eden Yüksel, "Geride kalan bir yıllık sürede halkın emanetini halka hizmet olarak vermeye çalıştık. Çalışmaya devam edeceğiz. Bizi seven ya da sevmeyen bütün insanlarımızı kardeş bilerek kucaklıyoruz. Bu anlamda destek ve dualarınızı bekliyoruz. Halktan ve adaletten asla çıkmayacağız. Birleştireceğiz, parçalamayacağız. Halkımızın efendisi değil, hizmetkarı olacağız. Bu konuda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber