Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Nisan 2015 - 11:33 Yorum: 0

Suşehri Kaymakamı Perçi, okul inşaatlarını inceledi

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, ilçede inşaat çalışmaları devam eden okullarda incelemelerde bulundu.İlk olarak Kemalpaşa İlkokulu'nun yanına yaptırılan 9 derslikli ek okul...

Suşehri Kaymakamı Perçi, okul inşaatlarını inceledi

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, ilçede inşaat çalışmaları devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

İlk olarak Kemalpaşa İlkokulu'nun yanına yaptırılan 9 derslikli ek okul binasında incelemelerde bulunan Perçi, inşaat çalışmalarının yavaş ilerlediğini belirterek, inşaat hız verilmesi için ihaleyi alan firmayla görüşeceklerini söyledi.

Daha sonra aynı mahallede bulunan Anadolu Lisesi inşaatına geçen Perçi, burada firma yetkilisiyle görüştü.

Okulun inşaat çalışmalarında son noktaya gelindiğini ve çevre düzenleme çalışmalarına başlandığı aktaran Perçi, "İnşaat tamamlanmak üzere. Bu eğitim dönemi artık bitti. İnşallah, önümüzdeki eğitim döneminde yeni okulda eğitim başlayacaktır. Kayyuma devir olan okulumuzun ihalesini alan firma yetkilimiz kısa sürede çalışmalarını tamamladı. Bu konuda da kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Perçi’nin incelemelerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Keleş de eşlik etti.

ETİKETLER: Suşehri
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber