Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2014 - 12:43 Yorum: 0

Suşehri Sağlık Yüksek Okulu 22 Eylül'de eğitime başlıyor

SİVAS (AA) - Suşehri Sağlık Yüksek Okulu'nun 22 Eylül Pazartesi günü eğitime başlayacağı bildirildi.Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, okul binasında incelemelerde bulunarak, okul müdürü Meral...

Suşehri Sağlık Yüksek Okulu 22 Eylül'de eğitime başlıyor

SİVAS (AA) - Suşehri Sağlık Yüksek Okulu'nun 22 Eylül Pazartesi günü eğitime başlayacağı bildirildi.

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, okul binasında incelemelerde bulunarak, okul müdürü Meral Kelleci'den bilgi aldı.

Perçi, Suşehri Sağlık Yüksek Okulunun ilçede eğitime devam etmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, okulun çevre düzenlemesi ve diğer işleri için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Okulun birçok donanıma ihtiyacı olduğunu ve bu konuda Suşehrili esnaf ve iş adamalarından destek beklediklerini dile getiren Perçi, "Okulumuz bahçesinin parke taşı döşeme işlemleri kaymakamlığımız tarafından yapılmakta. Okulumuz için elimizden ne gelirse yapılacaktır" dedi.

Perçi, okula 215 öğrencinin kesin kayıt yaptırdığını belirterek, "Okulumuz 22 Eylül Pazartesi günü eğitime başlayacak. Okulumuzda  bir doçent, 2 yardımcı doçent, 4 öğretim görevlisi, bir uzman hemşire, bir laboratuvar görevlisi, 2 hemşire ve okul sekreteri görev yapacak. Okul içerisine yapılacak dinlenme salonu için gerekli olan mobilya ve diğer eşyaların temini ise hayırsever iş adamı Bülent Uğurlu tarafından karşılanacak" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber