Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Temmuz 2014 - 18:13 Yorum: 0

Suşehri'de bayramlaşma programı düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, Aspasya Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, dini bayramların...

Suşehri'de bayramlaşma programı düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, Aspasya Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, dini bayramların önemini vurguladı.

Bayramlarda küskünlerin barıştığını, sevenlerin bir araya geldiğini belirten Perçi, "Rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramı'nı kutluyoruz. Ulusumuzun dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını diliyorum" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de Ramazan Bayramı'nı yaşamanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade ederek, "Onbir ayın sultanı olan ramazan ayını idrak ederek, bu mübarek ayın bayramını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Programa iştirak eden veya edemeyen tüm hemşehrilerimizin bayramını kutluyorum" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından, programa katılanlar bayramlaştı.

Kaymakam Perçi ve protokol üyeleri, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geçerek polis memurlarının bayramını kutladı.

 

 

                

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber