Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 17:33 Yorum: 0

Suşehri'nde "AK Kadınlar Hatıra Ormanı" oluşturuldu

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde "AK Kadınlar Hatıra Ormanı ve Kadına Şiddete Hayır" ormanı oluşturuldu.Karşıyaka Tabiat Parkı'nın alt kısmındaki bölgeye gelen AK Parti Suşehri Kadın...

Suşehri'nde 'AK Kadınlar Hatıra Ormanı' oluşturuldu

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde "AK Kadınlar Hatıra Ormanı ve Kadına Şiddete Hayır" ormanı oluşturuldu.

Karşıyaka Tabiat Parkı'nın alt kısmındaki bölgeye gelen AK Parti Suşehri Kadın Kolları Başkanı Nuran Gönel ve teşkilat üyeleri, alana çam ve sedir fidanları dikti.

Gelecek nesillere yeşil bir çevre bırakmak için ilk defa böyle bir organizasyon yapıklarını ifade eden Gönel, "Çok mutluyuz çünkü gelecek nesillerimize yeşil bir Suşehri bırakmak açısından bu çok önemli. Kadın Kolları yönetimimiz ve gönüllü bayanlardan oluşan arkadaşlarımızla 'kıyametin kopacağını bilsen dahi elindeki bir çöpü toprağa dik' sözüyle hareket ederek bugün burada fidan dikimi yaptık" dedi.

Gönel, dört bin fidanı toprakla buluşturmayı hedeflediklerini belirterek, "Bugün fidan dikimine başladık. Bunu periyotlar halinde bizler için ayrılan bu bölgeye dikeceğiz. 'AK Kadınlar Hatıra Ormanı' olarak oluşturulan yere 'Kadına Şiddete Hayır' ibaresi de koyduk. Çünkü kadınlarımız şu anda burada olduğu gibi, savaşta ve cephede her yerde. Bizler bu sesimizin de duyulmasını istiyoruz ve kadına şiddete hayır diyoruz" ifadelerini kullandı. 

Fidan dikimi yapılan alanda bazı kadınlar diktikleri fidana çocuklarının isminin yazıldığı etiketler koydu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber