Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 17:28 Yorum: 0

Suşehri'nde "Çocuklarımızı/Öğrencilerimizi Tanıyor muyuz?" konferansı

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde "Çocuklarımızı/Öğrencilerimizi Tanıyor muyuz?" adlı konferans düzenlendi.Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü...

Suşehri'nde 'Çocuklarımızı/Öğrencilerimizi Tanıyor muyuz?' konferansı

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde "Çocuklarımızı/Öğrencilerimizi Tanıyor muyuz?" adlı konferans düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuncay Dilci, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Halk Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen konferansta, özellikle çocuklarda davranış psikolojisi ve davranışların arkasında yatan sebeplerde anne ve babaya düşen görevler konusunda bilgiler verdi.

Çocuklara sevgiyle bakılması gerektiğini söyleyen Dilci, "Çocuklar, sevginin, şefkatin, karşılıklı saygının olduğu mutlu bir aile toprağına muhtaçtır. Yaşamda en büyük mutluluk sevgiden geçer. Sevgiden yoksun çocuklarda, büyüme, yürüme ve konuşmalarında gecikmeler oluşur. Zeka düzeyinde gerileme olur. Çocuğun kişilik ve başarı ortamı azalır" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber