Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2014 - 17:43 Yorum: 0

Suşehri'nde su kesintisi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde su kesintisi yapılacağı bildirildi.Suşehri Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ilçede devam eden içme suyu alt yapı çalışmaları kapsamında su depolarının...

Suşehri'nde su kesintisi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Suşehri Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ilçede devam eden içme suyu alt yapı çalışmaları kapsamında su depolarının bakım ve onarımlarının tamamlandığı belirtildi.

Depoların bağlantıları yapılacağından 3-4-5 Eylül tarihlerinde ilçedeki şebeke sularının kesileceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Vatandaşların mağdur olmaması için gerekli tedbirleri almaları gerekiyor. Acil durumlar için itfaiye ekipleri de mahallelerde kullanmak için su dağıtımı yapacak. İlçe halkının daha temiz bir suya kavuşması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kısa sürede Kösedağ'ın lezzetini tüm şebekeye vereceğiz. İlçemizin adına yakışır içme suyuna kavuşmasına az bir zaman kaldı. Halkımıza bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber