Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Ekim 2017 - 13:58 Yorum: 0

Suşehri’nde uyuşturucuyla mücadele anlatıldı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında "Yeni cephemizin adı uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile savaştır" konulu konferans...

Suşehri’nde uyuşturucuyla mücadele anlatıldı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında "Yeni cephemizin adı uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile savaştır" konulu konferans düzenlendi.

Suşehri Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri İlçe Başkanlığı tarafından,'Damarlarındaki asil kanı kirletme" başlığı adı altında madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele etkinliği kapsamında verilen konferans saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programda konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri İlçe Başkanı İsa Kuzpınar, Türkiye genelinde uyuşturucu kullanım yaşının çok düştüğünü ifade ederek, "Gençliğimiz çalınıyor. Geleceğimiz elimizden alınıyor ve bizler sessizce olanı biteni izliyoruz. Madde bağımlısı olan her genç bizim milletçe ortak kaybımızdır. Buna dur diyecek olan yine milletçe biz olmalıyız" dedi.

Ergenlik çağındaki gençlerin uyuşturucu tacirlerinin başlıca hedefleri olduğunu kaydeden Kuzpınar,"Mücadelemiz sonsuza kadar vatanımızı ve vatanımızı oluşturan insanlarımıza zarar vermeyi düşünen kişilerledir. Bu mecrada kanımızı bu tür maddelerle kirletmeyeceğiz. Biz Türk milleti olarak gençliğimize sahip çıkalım ve geleceğimizi madde bağımlılığı batağından çekip alalım" dedi.

Programa konuşmacı olarak katılan İlçe Toplum Sağlığı doktorlarından Aile Hekimi Deniz Almak ise, "Madde bağımlılığı nedir?, "Madde Bağımlılığı ile Mücadele Yolları" konusunda bilgiler konferans verdi.

Programa, Milliyetçi Hareket Partisi Suşehri İlçe Başkanı Ahmet Turan Çalışır ve vatandaşlar katıldı.

Suşehri’nde uyuşturucuyla mücadele anlatıldı

Suşehri’nde uyuşturucuyla mücadele anlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber