Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

Suşehri'nde yüksek okul öğrencileri piknikte buluştu

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesindeki Timur Karabal Meslek Yüksekokulu öğrencileri piknikte bir araya geldi.İlçede faaliyet gösteren şehirler arası bir otobüs firması tarafından tertip edilen...

Suşehri'nde yüksek okul öğrencileri piknikte buluştu

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesindeki Timur Karabal Meslek Yüksekokulu öğrencileri piknikte bir araya geldi.

İlçede faaliyet gösteren şehirler arası bir otobüs firması tarafından tertip edilen piknik, Karşıyaka Tabiat Parkında gerçekleştirildi.

Firmanın yetkilisi Aytaç Özer, bu tür piknik organizasyonunu daha önce başlattıklarını söyledi.

Doğal ortamın öğrencilere tanıtılması amacıyla bu pikniğin yapıldığını belirten Özer, "Yurdun dört bir köşesinden ilçemize gelen öğrencilerimizle bağ kurmak ve onların yanında olduğumuzu göstermek amacıyla bu tür piknikleri yapıyoruz. İkincisini düzenlediğimiz pikniğimiz bundan sonrada devam edecektir" diye konuştu.

Pikniğe Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Başkan Yardımcısı Özkan Sarıer, meclis üyeleri Çınar Olgun ve Cengiz Kıraç da katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber