Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

Suşehri'nden kısa kısa

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Suşehri'nden kısa kısa

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yüksel, mesajında, insan sağlığının korunması ve sağlık sorunlarının giderilmesinin toplumun en önemli hedeflerinden biri olduğunu belirtti.

Sağlık personelinin kutsal bir mesleğe gönül verdiğini vurgulayan Yüksel, şunları kaydetti:

"Üstlendikleri büyük sorumluluğun farkında olan hekimlerimizin ve diğer tüm sağlık çalışanlarımızın bu hizmet kervanında kişilik haklarına saygılı, özverili ve inançla, meslek onuruna yakışır bir şekilde fedakarca hizmetlerini bundan sonra da sürdüreceklerine olan inancım sonsuzdur. Ayrıca, doktorlarımızın son yıllarda uluslararası başarılara imza atması, yaptıkları araştırmalar ve yenilikler insanlığa yararlı olması milletimiz için son derece gurur vericidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarını ve onları yetiştiren hocaları tebrik eder, sağlık alanında eğitimini sürdüren öğrencilerimize de başarılar diler, Tıp Bayramlarını kutlarım."

- Suşehri'de ilk bahar temizliği

Suşehri Belediyesine bağlı temizlik ekipleri, ilçede temizlik çalışması başlattı. Ekipler, caddeleri temizledi ve yol kenarında bulunan evlerin bahçelerindeki çöpleri topladı.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçenin temiz görünümlü olmasına vatandaşların da katkı sunması gerektiğini belirtti.

Vatandaşlardan çöpleri gelişi güzel atmamalarını isteyen Yüksel, ilçede çöp poşet uygulaması başlatacaklarını aktararak, "Her evimize çöp poşeti dağıtımı yapacağız. Çöplerini bu poşetlere koyarak çöp kutularına bırakmaları için çalışma yapıyoruz. İnşallah, kısa sürede bu çalışmamızı hayata geçireceğiz ama halkımızdan isteğimiz, naylon, pet şişe ve buna benzer çöplerini sağa sola rastgele atmamaları" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber