Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 12:03 Yorum: 0

Süslü kadınlar bisiklet turu düzenledi

Kadınların bisiklete binmesini özendirmek ve sağlık toplum kazandırmak amacıyla Türkiye'de her yıl Düzce'de ise ilk defa yapılan süslü kadınlar bisiklet...

Süslü kadınlar bisiklet turu düzenledi

Kadınların bisiklete binmesini özendirmek ve sağlık toplum kazandırmak amacıyla Türkiye'de her yıl Düzce'de ise ilk defa yapılan süslü kadınlar bisiklet turu hafta sonu gerçekleştirildi.

Kadınlarında daha rahat bir şekilde bisiklete binebilmesini özendirmek ve daha sağlıklı şehir hayatı için başlatılan farkındalık projesi olan süslü kadınlar bisiklet turu bu yıl Düzce'nin de içinde olduğu geniş kapsamlı organizasyonla yapıldı. Bisikletin hayatımızda kolay kullanımını göstermek amacıyla yapılmaya başlayan Süslü kadınlar bisiklet turu'na bu yıl 50 şehir ile birlikte Düzce'de ev sahipliği yaptı. Bisikletlerini süsleyen, çiçekler takan bayanlar makyajlarını yapıp pedallara bastılar. Ticaret Lisesi önünden başlayan tura çok sayıda Düzceli bayan katıldı.

Anıtpark'ta son bulan tur ile ilgili bilgiler veren etkinlik organizatörü Derya Boz; "Biz bugünkü organizasyonu İzmir merkezli başlattık. İsmi Süslü Kadınlar Bisiklet Turu. İlk olarak 2013'te İzmir'de düzenlendi. Devamında geleneksel olarak her Eylül'ün 24'ünde düzenlenmeye başlandı. 2017 yılında 50 il ve ilçe katılım sağladı. Bugün Düzce'de ilk defa gerçekleştirildi. Sayımız beklediğimizden daha fazlaydı, umarım ileri ki yıllarda daha coşkulu olur. Halk da çok şaşırdı bizi görüce ama çok destekçimizin olduğunu gördük. Amacımız kadınların daha görür olmasıydı. Ayrıca bisiklet sürerken sadece spor kıyafetler giyilmeyeceğini, düğüne giderken bile bisiklet kullanılabileceğini göstermek istedik. Bisikletin hayatımızın bir parçası, her zaman bir ulaşım aracı olarak kullanılabiliyor. Tüm kadınlarımız ve erkek arkadaşlarımızın desteği ile programımızı tamamladık" dedi.

Süslü kadınlar bisiklet turu düzenledi

Süslü kadınlar bisiklet turu düzenledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber