Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın
Sami Er
Türkiye 23 Eylül 2018 - 18:43 Yorum: 0

Süslü kadınlar pedal çevirdi

Adıyaman Valiliği önünde başlayan "Süslü Kadınlar Bisiklet Turuna" Adıyaman'da yaşayan bayanlar yoğun ilgi gösterdi.

Süslü kadınlar pedal çevirdi

Adıyaman'da süslü kadınlar, egzoz kokusuna karşı pedal çevirdi.

Adıyaman Valiliği önünde başlayan "Süslü Kadınlar Bisiklet Turuna" Adıyaman'da yaşayan bayanlar yoğun ilgi gösterdi.

Bisikletlerini ve kendilerini süsleyen kadınlar Adıyaman Valiliği önünde bir araya gelerek buradan Atatürk Bulvarı üzerinden Karayolları Kavşağına kadar bisikletleri ile tur atarak yeniden valilik önüne geldi. Vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle karşılan bisiklet turunun belirli aralıklarla kadınlar tarafından yapılmasının hedeflendiği de belirtildi.

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Adıyaman Koordinatörü Zeliha Yılmaz, bütün katılımcılara teşekkür ederek, "Süslü kadınlar bisiklet turu, özellikle bisikletle kadına ve topluma dikkat çekmek amacıyla toplandık. Türkiye'nin 65 şehrinde eş zamanlı olarak düzenlenen bu tur Adıyaman'da ilk defa düzenleniyor. Tur koordinatörü olarak ben sadece sosyal medya üzerinden birimize ulaşarak bu kalabalığı topladık. Çok güzel bir kalabalıktı çok güzel bir eğlenceydi. Biz bisiklet sürmekten keyif aldık. Amacımız bisiklet, kadın ve toplum, istediğimiz şekilde bisiklete binebiliriz kadınlarda sokakta olmalı" dedi.

Bisiklet turuna katılan Gülşen Pekgöz ise, "Süslü ve güçlü kadınlar olarak buradayız. Her zaman da olacağız teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Turun oldukça güzel olduğunu belirten Gülbahar Taşkaynatan ise, "Araba kullanmayı azaltmak istiyoruz. Çünkü bu şekilde daha güvenli olacağını düşünüyoruz. En güzeli bisiklet, hep beraber bisiklete binelim. Yani diğer ülkelerde cumhurbaşkanı bile işe bisiklet kullanarak gidiyor biz vatandaşlar olarak niye bisikletlerle gitmeyelim ki. Mutluyuz süslü kadınlar olarak çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu tür etkinliklerin her zaman yapılmasını istediklerini söyleyen Sezgi Yıldız ile Ümran Sağnak, "Çok güzel bir etkinlikti. Adıyaman'da böyle bir etkinliğin olmasından oldukça keyif aldık. İnşallah bu tür etkinliklerin devamı gelir" diye konuştular.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber