Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 29 Ağustos 2016 - 18:53 Yorum: 0

Sutopu Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası Samsun’da

Türkiye Sutopu Federasyonu'nun 2015-2016 faaliyet programında yer alan "Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası" 01-04 Eylül 2016 tarihleri arasında Samsun'da...

Sutopu Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası Samsun’da

Türkiye Sutopu Federasyonu'nun 2015-2016 faaliyet programında yer alan "Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası" 01-04 Eylül 2016 tarihleri arasında Samsun'da yapılacak.

Atakum Olimpik Yüzme Havuzu'nda yapılacak olan Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası 18 ilden 36 kulübün ve yaklaşık 470 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek. Samsun'da yapılan ilk sutopu müsabakası olması açısından da önem taşıyan şampiyonluk mücadelesi 4 gün boyunca sürecek.

Federasyonumuz ilk defa bu sezon minikler kategorisinde 3 faaliyet gerçekleştirdi. Bunlardan ilki Minikler Kış Kupası (Marmaris) ikincisi ise Minikler Federasyon Kupası (İzmir) adı altında düzenlendi.

Samsun'da yapılacak olan Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası ise üçüncü ve bu sezon yapılacak olan son faaliyet olma özelliğine sahip.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber