Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 13:13 Yorum: 0

Sütten Sonra Kuru Üzüm Dağıtımı Başladı

Türkiye'deki okul öncesi ve ilkokullarda öğrencilerin dengeli ve sağlıklı beslenmesi amaçlanırken, daha önce gerçekleştirilen süt dağıtımlarının...

Sütten Sonra Kuru Üzüm Dağıtımı Başladı

Türkiye'deki okul öncesi ve ilkokullarda öğrencilerin dengeli ve sağlıklı beslenmesi amaçlanırken, daha önce gerçekleştirilen süt dağıtımlarının ardından şimdi de kuru üzüm dağıtımına başlandı.

Bu kapsamda Ünye Kaledere İlkokulu öğrencilere kuru üzüm dağıtan Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye'deki 34 okulda 2 bin 545 öğrenciye kuru üzüm dağıtımının gerçekleştirileceğini belirtti.

Kuru üzüm dağıtımının ardından basına bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, perşembe günleri kuru üzüm dağıtacaklarını ifade ederek "Milli Eğitim Bakanlığımız, Tarım Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımızla birlikte ortaklaşa Türkiye'deki okul öncesi ve ilkokullarda dengeli ve sağlıklı beslenmeye yönelik olarak 2-3 yıldır süt dağıtımı yapılmakta. Bugünden itibaren de kuru üzüm çocuklarımıza dağıtımı başlayacak. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Ünye'de de bugün dağıtımları gerçekleştirerek çocuklarımızın sağlıklı beslenmesine inşallah katkı sağlamış olacağız" dedi.

Sütten Sonra Kuru Üzüm Dağıtımı Başladı

Sütten Sonra Kuru Üzüm Dağıtımı Başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber