Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Nisan 2014 - 20:13 Yorum: 0

Suudi Arabistanlı gazeteciler ve iş adamları Samsun'da

SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Basın Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürlüğünün davetlisi olarak Samsun'a gelen Suudi Arabistanlı gazeteciler ve iş adamları, kentin önemli...

Suudi Arabistanlı gazeteciler ve iş adamları Samsun'da

SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Basın Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürlüğünün davetlisi olarak Samsun'a gelen Suudi Arabistanlı gazeteciler ve iş adamları, kentin önemli merkezlerini gezerek bilgi aldı.

Samsun'un turizm potansiyelini artırmak ve kentin doğal, kültürel ve turistik özelliklerini ulusal ve uluslararası turizme kazandırmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında kente gelen Necdet Katipzadeler başkanlığındaki heyet, Samsunum-1 gemisinde düzenlenen programda, Samsun'daki yetkililer ve basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Basın Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürü Tahsin Bayar, Samsun Ondokuzmayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz ve yönetim kurulu ile basın mensupları, Suudi Arabistanlı heyetle Atakum açıklarında deniz gezisi gerçekleştirdi.

Gezi sırasında Samsunlu yetkililer heyettekilere kent hakkında bilgi verdi, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Heyet, gemiyle yapılan gezinin ardından Samsun'un önemli tarihi değerlerinden Amisos Tepesi'ni gezdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber