Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 23 Şubat 2020 - 11:38 Yorum: 0

Suyu düştüğü, toprağı oluştuğu yerde tutmak için fidan diktiler

AYDIN (İHA) – Aydın'ın Efeler ilçesinde, TEMA gönüllüsü öğrenciler ve üniversiteli gençler suyu düştüğü, toprağı oluştuğu yerde tutmak için...

Suyu düştüğü, toprağı oluştuğu yerde tutmak için fidan diktiler

AYDIN (İHA) – Aydın'ın Efeler ilçesinde, TEMA gönüllüsü öğrenciler ve üniversiteli gençler suyu düştüğü, toprağı oluştuğu yerde tutmak için fidan dikti.

Efeler Hacı Celal Oto Ortaokulu ve Efeler Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri ile Adnan Menderes Üniversitesi Genç TEMA Topluluğu üyeleri, Efeler Şahnalı Mahallesi Yağcılar ağaçlandırma sahasında 400 fidanı toprakla buluşturdu.

TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir, "Milli Eğitim Bakanlığı ve TEMA Vakfı işbirliği ile Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Liselerimizde Çocuk ve Genç Çevre Eğitim Programları TEMA Vakfı Eğitim Gönüllüsü öğretmenlerimiz tarafından uygulanmaktadır. Bu programın uygulandığı sınıflarda okuyan öğrencilerimiz öğretmenlerinin rehberliğinde ve velilerinin izniyle, orman teşkilatımızın ağaçlandırma sahalarında fidan dikimi etkinliklerine katılmaktadır. Kamu yararına yapılan etkinlikler, öğrencilerimizin derslerinin aksamaması için hafta sonu tatilinde planlanmakta olup, gelecek haftalarda da etkinlikler devam edecektir. Efeler Şahnalı Mahallesi Yağcılar ağaçlandırma sahasında 400 fidan toprakla buluşturulmuş, öğrencilerin getirdikleri 5 litrelik pet şişelerle dikilen fidanlara can suyu verilmiştir. Dikilen fidanların bakımı için ayrıca gelinecektir" dedi.

Suyu düştüğü, toprağı oluştuğu yerde tutmak için fidan diktiler

Suyu düştüğü, toprağı oluştuğu yerde tutmak için fidan diktiler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber