Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 26 Şubat 2020 - 11:45 Yorum: 0

SVO hastası helikopter ile Düzce’ye nakledildi

DÜZCE (İHA) – İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde Serebrovasküler (SVO) hastalığı tanısı ile yatan 79 yaşındaki F.A., Sağlık Bakanlığı'na bağlı Hava...

SVO hastası helikopter ile Düzce’ye nakledildi

DÜZCE (İHA) – İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde Serebrovasküler (SVO) hastalığı tanısı ile yatan 79 yaşındaki F.A., Sağlık Bakanlığı'na bağlı Hava Ambulansı ile Düzce'ye getirildi. A.'nın tedavisine Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Palyatif bakım merkezinde sürdürülecek.

Sağlık Bakanlığı tarafından bir çok acil durumlarda hava ambulansı kullanılıyor. İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde tedavisi süren 79 yaşındaki F.A. içinde hava ambulansı kullanıldı. Serebrovasküler (SVO) tanısı ile hastanede yatan A.'nın durumu kritikleşince Hava Ambulansı istendi. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi'ne sevk için İstanbul'dan havalanan hava ambulansı, kısa süre içerisinde Düzce'ye getirildi. Palyatif Bakım Merkezi'ne kısa sürede ulaştırılan F.A.'ın tedavisi Düzce'de sürdürülecek.

SVO hastası helikopter ile Düzce’ye nakledildi

SVO hastası helikopter ile Düzce’ye nakledildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber