Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 10:44 Yorum: 0

Tabiat eğitimi sona erdi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Kırklareli Şube Müdürlüğü sorumluluk alanında...

Tabiat eğitimi sona erdi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Kırklareli Şube Müdürlüğü sorumluluk alanında yer alan İğneada Longoz Ormanları Milli Parkı tanıtımı kapsamındaki Yıldız Dağları Tabiat Eğitim Merkezi'nde başlayan Tabiat Eğitimleri sona erdi.

Birer günlük olmak üzere toplamda 10 eğitimin gerçekleştiği program kapsamında Dereköy (Şehit Yarbay İhsan Ejdar) Sınır Kapısı, Kayın Ormanı, Armağan Barajı ve Armağan köyü ziyaret edildi. Kırklareli Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, eğitimlerle ilgili şu bilgilere yer verildi:

"Eğitimlerin 3. gününde Armağan köyünde düzenlenen 2016 Uluslararası Bakliyat Yılı Etkinliği'ne katılan öğrencilerimiz, çilek ve fasulye hasadı gerçekleştirdiler. 6. gününde Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında günün anlam ve önemine ilişkin broşürler ve afişler dağıtıldı, öğrencilere hayvanları korumaları konusunda eğitim verildi. 7. gününde ise Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürü Osman Demirel eğitime iştirak etti. Kırklareli Merkez okullarından öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen eğitimler meteorolojik şartların da tabiat eğitimi için uygun olması ile birlikte verimli şekilde tamamlandı."

Eğitimlerden mutlu ayrılan öğrenciler ise, eğitimlere katıldıkları için çok memnun olduklarını ve tekrar katılmak istediklerini dile getirdiler.

Tabiat eğitimi sona erdi

Tabiat eğitimi sona erdi

Tabiat eğitimi sona erdi

Tabiat eğitimi sona erdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber