Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2017 - 20:18 Yorum: 0

Tabiat parkları bayrama hazır

Ramazan Bayramı nedeniyle, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün tarafından Tekirdağ'daki tabiat parklarında saha temizlikleri ve tabela yenileme...

Tabiat parkları bayrama hazır

Ramazan Bayramı nedeniyle, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün tarafından Tekirdağ'daki tabiat parklarında saha temizlikleri ve tabela yenileme işleri tamamlandı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün talimatları ile Ramazan Bayramı dolayısıyla Tekirdağ sınırlarında yer alan tabiat parklarında, genel saha temizlikleri ve tabela yenileme işleri tamamlandı.

Tekirdağ Şube Müdürlüğü sorumluluk alanlarında kalan Çamlıköy ve Kartaltepe Tabiat Parklarında ki eksiklikler yerinde tespit edilerek hızla tamamlandı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşlara Ramazan Bayramı süresince güzel ve kaliteli hizmet verebilmek için çalışmalarımız devam edecektir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber