Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Asayiş 18 Ekim 2017 - 18:43 Yorum: 0

Taciz iddiasıyla adliyeye sevk edilen Belediye Başkanı tutuklandı

Bolu'nun Mudurnu ilçesi Taşkesti Beldesi Belediye Başkanı Saim Çevik, taciz iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Taciz iddiasıyla adliyeye sevk edilen Belediye Başkanı tutuklandı

Bolu'nun Mudurnu ilçesi Taşkesti Beldesi Belediye Başkanı Saim Çevik, taciz iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çevik'in polis ifadesinde kendisine komplo kurulduğunu söylediği öğrenildi.

İddiaya göre, işe girmesinde yardımcı olması için Bolu'ya gelen Tuğba D. isimli kadınla Bolu'da buluşan Saim Çevik, daha sonra bir otelin restoranına kadınla beraber yemeğe gitti. Kadın otelde fazla alkol alınca evde üvey babası olduğunu ve kendisine kızacağını söyleyerek Taşkesti'ye dönmek istemedi. Başkan Çevik ise kadını Postane Caddesi'nde bir akrabasının evine götürdü. Kadını eve yerleştirdikten sonra lavaboya girdiği sırada Tuğba D. evin balkonundan aşağı atladı. Lavabodan çıkınca evde kadını göremeyen Başkan, balkondan dışarı baktığında Tuğba D.'yi yerde yatar vaziyette gördü.

Aşağıya inen Çevik kadını tekrar eve çıkardıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Kadın ise Çevik'in evden ayrılmasının ardından dışarı çıkarak çevredeki vatandaşlara tacize uğradığını söyleyerek polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri ifadesini almak üzere kadını karakola götürdü. Tuğba D., kendisini taciz ettiğini iddia eden Başkan Saim Çevik'ten şikayetçi olduğunu söyledi. Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" iddiasıyla gözaltına alınarak ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Çevik savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yakınlarının da saatlerce adliye önünde beklediği Çevik, polis ekipleri tarafından adliyenin arka giriş kapısından gizlice çıkarıldı.

Başkan'dan komplo iddiası

Taşkeşti Belediye Başkanı Saim Çevik, gözaltına alındıktan sonra emniyette alınan ifadesinde, düşmanları olduğunu ve kendisine bu şekilde komplo kurulduğunu belirtti.

Ayrıca, Başkan Saim Çevik ile kendisine tacizde bulunulduğunu iddia eden Tuğba D., yemek yedikleri restoranın güvenlik kamerasına yansıdılar. Görüntülerde Çevik ile Tuğba D.'nin bir masada oturdukları ve daha sonra başka bir kadının da masaya geldiği görülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber