Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Ağustos 2014 - 13:28 Yorum: 0

TADER'den AK Parti'ye ziyaret

MERSİN (AA) - Tarsuslular Derneği (TADER) Genel Başkanı Semih Özsu ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldız'ı ziyaret etti.Özsu, ziyarette yaptığı konuşmada,...

TADER'den AK Parti'ye ziyaret

MERSİN (AA) - Tarsuslular Derneği (TADER) Genel Başkanı Semih Özsu ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldız'ı ziyaret etti.

Özsu, ziyarette yaptığı konuşmada, şimdiye kadar 50’den fazla etkinlik düzenleyerek, Tarsus’un tanıtımına Ankara'dan katkı sunmaya çalıştıklarını belirtti.

Tarsus İçin El Ele Projesi kapsamında gençlerin kendi memleketlerinde birbirleriyle daha fazla kaynaşmalarını sağlamak istediklerini ifade eden Özsu, şöyle devam etti:

"Tarsuslu üreticilerle gençleri bir araya getirmek istiyoruz. Bu bağlamda bazı köyleri ziyaret ettik. Ankara'da yaşayan Tarsuslular olarak bir araya gelip, kentimizin ruhunu yaşatmak için yola çıktığımızdan bu yana 18 ay geçmiş. Bu zaman diliminde 50'ye yakın etkinlik düzenledik. Ancak bizim en çok önemsediklerimiz arasında bulunan Tarsuslu üniversiteli öğrencilerimize burs sağlamak oldu. Bunun için çok çalıştık ve çalışıyoruz. Tarsuslu hayırseverlerden bu anlamda katkı bekliyoruz."

Mehmet Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TADER’in faaliyetlerini desteklediklerini ve bundan sonra da desteklemeye devam edeceklerini söyledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber