Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Yerel 22 Kasım 2016 - 13:28 Yorum: 0

TAG Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısı yenilendi

Adana Büyükşehir Belediyesi, inşaatı devam eden 1550 yatak kapasiteli Adana Entegre Sağlık Kampüsü bünyesinde yer alacak fizik tedavi ve rehabilitasyon...

TAG Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısı yenilendi

Adana Büyükşehir Belediyesi, inşaatı devam eden 1550 yatak kapasiteli Adana Entegre Sağlık Kampüsü bünyesinde yer alacak fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin yapılacağı arazinin kullanıma açılması için TAG Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısını yeniledi. Ceyhan ve Mersin yönünden gelen taşıtların Adana'ya girişini sağlayan yeni bağlantı yolunda incelemelerde bulunan Başkan Hüseyin Sözlü, 6 ayrı hastanenin hizmet vereceği sağlık merkezinden vatandaşların sorunsuz yararlanması için belediye imkanlarının seferber edildiğini belirtip, bu sayede Yonca Kavşak Projesi'nin de altyapısını oluşturduklarını söyledi.

Kamulaştırma ve güzergah yenilemesi

Merkez Yüreğir İlçesi'nde TAG Otoyolu'nu Mithat Özsan Bulvarı'na bağlayacak Yonca Kavşak Projesi'nin gerçekleşmesi için lokomotif rol üstlenen Adana Büyükşehir Belediyesi, 100 bin metrekarelik alanda yaklaşık 12 milyon liralık kamulaştırma çalışmasının ardından otoyolun Ceyhan ve Mersin yönünden gelen taşıtların Mithat Özsan Bulvarı'na geçişini sağlayan bağlantı yolunu yeniledi. Adana Büyükşehir Belediyesi, genel hastane, kadın doğum ve çocuk hastanesi, onkoloji hastanesi, kalp ve damar cerrahisi hastanesi, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi ile adli psikiyatri hastanesinden oluşan Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün proje alanı içinde kalan otoyol bağlantı yolunda değişiklik yaptı. Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi yapılacak arazi içinde kalan bağlantı yolunun24 Kasım'a kadar trafiğe kapatıldığını duyuran Adana Büyükşehir Belediyesi, alternatif güzergahı planlanandan bir hafta önce tamamladı. Başkan Hüseyin Sözlü, yeni bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.

Yonca kavşak için tam uyumlu çalışma

Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül'den yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Hüseyin Sözlü, Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nde oluşacak trafik yoğunluğunu göz önünde bulundurarak yol ve altyapı hizmetlerinin tamamlanması için belediye imkanlarının seferber edildiğini söyledi. Başkan Sözlü, Yonca Kavşak Projesi Adana'ya kazandırılması için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, Adana Valiliği başta olmak üzere ilgili kamu kurumlarıyla tam uyumlu çalışma ortaya koyan Adana Büyükşehir Belediyesi'nin şehir hastanesinin yoğun trafiğine de uygun bir çözüm geliştirdiğini kaydetti.

Yeni yatırımlara ulaşım kolaylaşacak

Yeni yapılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nin yanı sıra yakın bölgedeki stadyum, adliye, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yerleşkesi ile Devlet Bahçeli Köprüsü'ne ulaşımı kolaylaştıracak Yonca Kavşak Projesi'nin kamulaştırma ve tahsis işlemlerinin devam ettiğini, Karayolları Genel Müdürlüğü marifetiyle ihalesinin yapılacağını aktaran Başkan Sözlü, "Adana'nın daha çağdaş, modern bir şehir olması adına yürüttüğümüz hizmet maratonunu kesintisiz devam ettirirken, önemli kamu yatırımlarının kentimize kazandırılması için üzerimize düşeni de eksiksiz yerine getirmenin gayreti içindeyiz" diye konuştu.

Başkan Sözlü, emeği geçen Rönesans Holding ekibine ve gayretli çalışmalarından dolayı belediye personeline teşekkür etti.

TAG Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısı yenilendi

TAG Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısı yenilendi

TAG Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısı yenilendi

TAG Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısı yenilendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber