Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 14 Aralık 2017 - 12:53 Yorum: 0

Taha Akgül’den gençlere tavsiye: “Sevdiğiniz sporu seçin ve sabredin”

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, başarının sırrını sevgi ve sabır olarak yorumladı.

Taha Akgül’den gençlere tavsiye: “Sevdiğiniz sporu seçin ve sabredin”

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, başarının sırrını sevgi ve sabır olarak yorumladı.

Kariyerinde 5 Avrupa, 2 Dünya ve 1 Olimpiyat şampiyonluğu bulunan milli güreşçi Taha Akgül, Kırıkkale Üniversitesi'nde düzenlenecek konferans öncesi Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz'ı ziyaret etti. Taha Akgül ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitim Daire Başkanı, Dünya Şampiyonu Güreşçi Selçuk Çebi'yi makamında konuk eden Vali Haktankaçmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Taha Akgül, 2018 Avrupa Güreş Şampiyonası hazırlıklarını sürdürdüğünü, yeni şampiyonluklar ve başarılar hedeflediğini dile getirdi. Genç sporculara önerilerde bulunan Akgül, "Genç kardeşlerimize sevdikleri sporu seçmelerini tavsiye ediyorum. Güreş olabilir, tekvando olabilir, judo olabilir, futbol olabilir hiç fark etmez. İnsan çünkü sevmediği işte fedakarlık yapamıyor. Öncelikle sevdiği işi yapsınlar, sevdikleri işi seçsinler sonra da sabırla çalışsınlar. Sporcuların başarılı olabilmeleri için çalışmalarına, beslenmelerine ve dinlenmelerine dikkat etmeleri gerekiyor. Bu üçünü tam yapmaları gerekiyor, bu üçünü tam yaptıkları zaman da başarı gelecektir" dedi.

Ziyarete Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir de katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber