Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 15:08 Yorum: 0

Tahiroava yolu programa girdi

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen-Tahirova yolunun yatırım programına girdiğini, projenin hazırlanmasıyla birlikte Gönen-Tahirova yolunun ihaleye...

Tahiroava yolu programa girdi

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen-Tahirova yolunun yatırım programına girdiğini, projenin hazırlanmasıyla birlikte Gönen-Tahirova yolunun ihaleye çıkartılacağını müjdeledi.

Hükümetten Gönen'e önemli bir yatırım daha geliyor. Gönen'i Çanakkale yoluna bağlayan, Gönen-Tahirova yolu yatırım programına girdi. Gönen-Tahirova yolunun, Gönen-Bandırma yolu kadar önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Çanakkale güzergahına gidecek olan yada aynı güzergahtan gelen vatandaşlarımız, yolun sıkıntılı olmasından dolayı özellikle kış aylarında ve geceleri Gönen-Tahirova yolunu kullanmaktan kaçınıp; Gönen-Bandırma yolunu tercih ediyordu. Gönen-Tahirova yolu, bizim için önemli. Yatırım programına alındı. Proje çalışması başladı. Birkaç ay içerisinde projenin ihale edilecek" açıklamasını yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber