Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 15:03 Yorum: 0

Tahmazoğlu müftüler ile bir araya geldi

Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik ve Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu ile bir araya gelen Şahinbey...

Tahmazoğlu müftüler ile bir araya geldi

Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik ve Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu ile bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, camilere kütüphane kurarak, kitap hediye edeceklerinin müjdesini verdi.

Restorasyonu Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şıh Camiinde sabah namazını Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik ve Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu ile birlikte kılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sabah namazının ardından sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışması yapılan yerleri il ve İlçe müftüsü ile birlikte gezdi.

Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik ve Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu'na plaket veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu cami cemaatinin kitap okuması için camilere kütüphane ve kitap vereceklerini ifade etti.

Camilere kütüphane yapılacak

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak adına önemli adımlar attıklarını belirterek, "Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arası camiler ve din görevlileri haftası olarak kutlanıyor. Bu vesileyle değerli müftülerimizle bir araya geldik. Onların camiler ve din görevlileri haftasını kutladık. Bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığımız, kitap ve camiler üzerine bir çalışma başlattı. Bu nedenle camilerimize de kitap ve kütüphane koymak suretiyle oraya gelen cemaatimizin de kitap okuması için bir çalışma başlatacağız. Böylelikle okumayı teşvik edeceğiz. Şahinbey Belediyesi olarak kahvehanelerimizde ve okullarımızda da bu çalışmayı başlattık. Vatandaşlarımızın bol bol kitap okuyarak vakitlerini en güzel şekilde değerlendirmesini istiyoruz" dedi.

Desteğini hep yanımızda hissettik

Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun nazik davetinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, "Camiler ve din görevlileri haftamız, cami ve kitap ana temasında işlenmektedir. Bu yıl içerisinde camilerimizde kitaplıklar oluşturma, okumayı teşvik etme ve camilerden mahallelere yayma üzerine fikir alış verişinde bulunduk. Çok verimli bir istişare oldu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Kendisi bize her zaman verdiği desteğini cami ve kitap çalışmasında da vereceğini söyledi. Kendisine vermiş olduğu destek ten dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tahmazoğlu müftüler ile bir araya geldi

Tahmazoğlu müftüler ile bir araya geldi

Tahmazoğlu müftüler ile bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber