Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 13 Mart 2018 - 15:08 Yorum: 0

Tahmazoğlu Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilere tavsiyelerde...

Tahmazoğlu Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda düzenlenen konferansa katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilere başarı elde etmek için çeşitli tavsiyelerde bulunarak, "Hayatta başarılı olmak istiyorsanız mutlaka azimle ve kararlılıkla çok çalışmak zorundasınız. Okul sürecinde kendinizi iyi geliştirmelisiniz. Kendi alanınızda mutlaka staj ve benzeri mesleki uygulamalarla tecrübe edinmelisiniz" dedi.

Konuşmasında belediyecilik hizmetleri ve Şahinbey Belediyesinin yaptığı hizmetlerden örnekler sunan Tahmazoğlu konferans sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Konferansın sonunda Tahmazoğlu'na teşekkür eden

Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Karahan, tecrübeler insanların yürüdüğü karanlık yolları aydınlatarak onların geleceğe daha sağlam yürümelerini sağladığını söyledi. Yrd. Doç. Dr. Karakan, "Biz de bu tür etkinliklerle okulumuza değerli büyüklerimizi çağırarak gençlerimize tecrübelerini aktarmalarını amaçlıyoruz. Öğrencilerimizle bir araya gelerek tecrübelerini paylaşan belediye başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu halk oyunları ekibi tarafından gerçekleştirilen yöresel oyunlar büyük beğeni toplarken, ayrıca konferansa katılan tüm öğrencilere Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un Safahat isimli kitabı ve Kadınlar günü münasebetiyle kadın öğretim elemanı ve öğrencilere çiçek takdim edildi.

Tahmazoğlu Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi

Tahmazoğlu Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber