Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ekim 2016 - 17:13 Yorum: 0

Tahmazoğlu terörü lanetledi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Gaziantep'te meydana gelen saldırından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet...

Tahmazoğlu terörü lanetledi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Gaziantep'te meydana gelen saldırından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi.

Canlı bombanın kendisini patlatması sonrasında yaşanan olayla ilgili derin bir üzüntü duyduğunu belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, " Ülkemiz ve şehrimiz çok önemli sınavlar veriyor. 15 Temmuz darbe girişimi öncesi ve sonrasında ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar yaşanan üzücü olay sonrasında bir kez daha gün yüzüne çıkmış oldu. Devletimiz, terörü bitirmek için güvenlik güçleri ile birlikte sınırlarımız içerisinde ve sınırlarımız dışında tüm terör gruplarıyla mücadele içerisine girmiştir. Ancak, hain terör örgütleri ve uzantıları kaos ortamı oluşturmak için her türlü kalleşçe yolu denemektedirler. Bu tür haince saldırılara en güzel cevap bütün siyasi emellerin üstünde birlik ve beraberliğimizi artırmamız ile olacaktır. Daha önce de şehrimizde üzücü olaylar yaşadık. Ancak, halkımızın sağ duyusu, birlik ve beraberlik içerisinde olmaları terör gruplarının hedeflerine ulaşmasını engelledi. Türkiye içerisinde fitne koyarak milletimizi birbirine düşürmek isteyen karanlık eller ve onların uzantıları olan terör grupları asla emellerine ulaşamayacaktır. Ülkemizi saldırılarla ve saldırı girişimleriyle asla yıldıramayacaklar. Bizler içeride ve dışarıdaki şer odaklarına karşı birlik berberlik içerisinde dim dik durarak onlara ve uzantılarına en güzel cevabı vermeliyiz. Yaşanan bu menfur saldırının derin üzüntüsü içerisinde şehitlere bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber