Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ağustos 2016 - 14:28 Yorum: 0

Tahmazoğlu yaralıları ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 20 Ağustos Cumartesi günü yapılan hain saldırı sonrasında yaralanan vatandaşlarımızı hastanede ziyaret...

Tahmazoğlu yaralıları ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 20 Ağustos Cumartesi günü yapılan hain saldırı sonrasında yaralanan vatandaşlarımızı hastanede ziyaret etti.

Gaziantep'te yapılan saldırı sonrasında birçok vatandaş ağır şekilde yaralanarak Gaziantep'te ki çeşitli hastanelerinde tedavi altına alınmıştı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu olayın olduğu günden bu yana hem vefat edenlerin hem de yaralıların ailelerini yalnız bırakmadı. Tahmazoğlu, hastanelerde yatan yaralıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

'Allah böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, saldırıda mağdur olan vatandaşlara belediyenin tüm imkanlarıyla gereken yardımların yapılacağını belirterek, "Patlamada 54 vatandaşımız hayatını kaybederken, 94 vatandaşımız da yaralandı. Yaralılarımızın bir kısmı taburcu olurken, bir kısmının tedavileri yoğun bakımda ve polikliniklerde devam ediyor. Yaralılarımıza yaptığımız ziyarette, durumlarının iyiye gittiğini öğrendik. Allah onlara acil şifalar versin. İnşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. Ayrıca taziye çadırlarımızla ve ekiplerimizle saldırı mağduru vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Acıyı paylaşıyoruz. Acı hepimizin acısı, şehrimizin acısı, ülkemizin acısı. Allah böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, makamları ali olsun" dedi.

Tahmazoğlu yaralıları ziyaret etti

Tahmazoğlu yaralıları ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber