Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ekim 2016 - 12:03 Yorum: 0

Tahmazoğlu’ndan Vali Yerlikaya’ya tam destek

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya üzerinden Vali Ali Yerlikaya'ya karşı başlatılan karalama kampanyasına sert tepki gösterdi.

Tahmazoğlu’ndan Vali Yerlikaya’ya tam destek

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya üzerinden Vali Ali Yerlikaya'ya karşı başlatılan karalama kampanyasına sert tepki gösterdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini bu süreçte insanların birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini ve bu süreçte bazı çevreler tarafından maksatlı bir şekilde özellikle sosyal medya üzerinden Vali Ali Yerlikaya'ya karşı karalama kampanyası başlatıldığını belirterek, "Valimiz Ali Yerlikaya hakkında bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada yer alan asılsız iddiaları kınıyorum. Gaziantep halkı, Valimizi gerek 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında gerekse sonrasında sergilediği duruşuyla çok iyi tanımaktadır. Valimize yöneltilen bu haksız ve yalan iddialar Gaziantep halkı tarafından asla ciddiye alınmayacaktır. Gazi Şehrimizde, özellikle güvenlik, eğitim ve Suriyeli mülteciler gibi alanlarda yaptığı başarılı çalışmalarla şehrimizin takdirini kazanmış Valimiz Ali Yerlikaya'ya karşı yapılan bu algı operasyonu başarılı olamayacaktır. Bazı medya ortamlarında yer alan bu maksatlı ve yalan iddialarla algı operasyonu yapılmaktadır. Bizler Gazi Şehrimizin evlatları olarak, terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlarda, güvenlik güçlerimizin ve valimizin arkasında olduğumuzu bildiriyor, operasyonlarda şehit düşen emniyet güçlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum" dedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber