Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Şubat 2022 - 23:48 Yorum: 0

Takibe alınan otomobilden eroin çıktı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde takibe alınarak durdurulan otomobilden eroin maddesi çıktı.

Takibe alınan otomobilden eroin çıktı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde takibe alınarak durdurulan otomobilden eroin maddesi çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Ceylanpınar ilçesindeki Muratlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, 28 yaşındaki A.Ç. isimli şahsın kullandığı 27 ACL 090 plakalı araçla Mardin'in Kızıltepe ilçesinden aldığı uyuşturucuyu Ceylanpınar ilçesinde satmaya götürdüğü bilgisine ulaştı. Ceylanpınar İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile aracı takibe alan ekipler, Kepez Kavşağında durdurdu. Araç içerisinde bulunan A.Ç., B.M., V.Ö. ve A.E.'nin yapılan üst aramalarında A.Ç. isimli şahsın üzerinden 15 gram eroin maddesi ile B.M. isimli şahsın üzerinden ise 1 gram eroin maddesi çıktı. Gözaltına alınan zanlılar jandarma karakoluna götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan A.Ç., Ceylanpınar Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber