Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 21 Nisan 2015 - 13:25 Yorum: 0

Takım tutar gibi parti tutarsanız sizden daha çok şey gider

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı beraberindeki partililerle birlikte Doğanşehir ilçesine bağlı Polat mahallesini ziyaret etti.

Takım tutar gibi parti tutarsanız sizden daha çok şey gider

MALATYA - Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı beraberindeki partililerle birlikte Doğanşehir ilçesine bağlı Polat mahallesini ziyaret etti.

Polatlılarla bir araya gelen Porgalı mahalle meydanında bulunan vatandaşlarla tek tek el sıkıştı. Yaşlı amcaların ellerini öperek hayır dualarını aldı. 

Doğanşehir ilçesi Polat Mahallesinde konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “ Cumhuriyet Partisi iktidarında beldelerinizi sizlere geri vereceğiz. Belediye olmadığı müddetçe hizmet almanız neredeyse imkânsız. Getirdikleri sistem düzgün bir yapıya oturtulmadı” dedi.

Polatlılara seslenen Porgalı, “ Şuanda iktidar partisi çözülmeye gidiyor. Sadece Malatya’da değil tüm Türkiye’de panik içerisindeler. Artık söylemleri yanlış dolu ve birbirlerini suçlar nitelikte. Ne parsellenecek yer ne de bölüşülecek para kaldı. Hepsi bitti” şeklinde konuştu.

Porgalı, Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geliyor, yeter ki halk desteğini esirgemesin diyerek, “ Biz Polat’a belediyesini geri vereceğiz demiyoruz. Biz Polat’ı yeniden ilçe yapacağız. Malatya’nın bir zamanlar dillere destan olan beldesiydi Polat, ceplerinize şeker pancarının, tütünün parası sığmıyordu. Polatlı şehre geldiğinde cebinde parası olduğunu, Malatya’ya para kazandıracağını biliyordum” dedi.

Polat mahalle durumuna düşürüldü diyen Porgalı, “ Vali Konağıyla, Fahri Kayahan’la aynı su, elektrik parasını ödüyorsunuz ama hizmet yok. Belediye otobüsleri sizi saat başı alıyor mu, bir sorun olduğunda hemen geliyorlar mı, çocuklarınızın rahat rahat okula gidip gelemiyor mu, nerede adliye binanız, maalesef elinizde artık hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı.

Porgalı, “Takım tutar gibi parti tutarsanız sizden daha çok şey gider, sürekli göç verirsiniz, bir gün gelir elinizden kentsel dönüşüm adı altında arsalarınızı, arazilerinizi alırlar” sözlerini kaydetti. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber