Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 15 Mayıs 2016 - 13:03 Yorum: 0

Takımının Ligde Kalma Sevincini Yaşayamadı

Dün gece Adana Demirspor ile oynanan maç sonunda PTT 1. Lig'de kalmayı garantileyen Şanlıurfaspor Kulübü'nün Başkanı Fethi Şimşek'in kayınvalidesi bu...

Takımının Ligde Kalma Sevincini Yaşayamadı

Dün gece Adana Demirspor ile oynanan maç sonunda PTT 1. Lig'de kalmayı garantileyen Şanlıurfaspor Kulübü'nün Başkanı Fethi Şimşek'in kayınvalidesi bu sabah hayatını kaybetti.

Dün gece Adana Demirspor ile oynanan maç sonunda PTT 1. Lig'de kalmayı garantileyen Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek, Vali İzzetin Küçük ile birlikte sahaya inerek sevincini taraftarla paylaşmıştı. Futbolcularla birlikte GAP Vadisi Spor Tesisleri'ne giderek futbolcu ve teknik heyeti kutlayan Şimşek'in sevinci yarım kaldı. Fethi Şimşek'in kayınvalidesi Ayşe Öncel'in bu sabaha karşı vefat ettiği öğrenildi.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Harrankapı Camii'nde kılınacak namazın ardından Harrankapı Öncel aile mezarlığına defnedilecek. Öncel'in taziyesinin pazartesi gününden itibaren Abdurrahman Yavuz taziye evinde yapılacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber