Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Sami Er
Yerel 17 Ocak 2017 - 15:26 Yorum: 0

Taksi sahiplerinden Vali’ye anlamlı ziyaret

Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Mustafa Pala ve dernek üyeleri, İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti.

Taksi sahiplerinden Vali’ye anlamlı ziyaret

Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Mustafa Pala ve dernek üyeleri, İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti. Türkiye'nin içinde bulunduğu terör sıkıntısının konuşulduğu görüşmede Şehit Polis Memuru Fethi Sekin de unutulmadı.

Derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi veren dernek başkanı Mustafa Pala Vali Ayyıldız'a, şehit polis memuru Fethi Sekin için bastırdıkları afişleri gösterdi. İzmir'in pek çok noktasında taksilerde afişleri gördüğünü söyleyen Vali Erol Ayyıldız, afişi beğendiğini belirterek, "Bu anlamlı çalışma için sizi tebrik ediyorum. Ülkemiz teröre hiçbir zaman boyun eğmedi ve eğmeyecek. Alçaklara geçit vermeyeceğiz. Şehit polisimiz Fethi Sekin son kurşununa kadar hain teröristler ile mücadele etmiştir. Vatan aşkı ile mermilere göğsünü siper etmiştir. Böyle kahramanlar olduğu sürece bu bayrak asla yere düşmeyecektir. Bastırılan afiş son derece duygulu ve manalı. Bu tarz farkındalık oluşturacak kahramanlarımızın adlarını daima kulaklara aşina edecek uygulamalar yapmalıyız. Hem onların manevi varlığına hem de bize bıraktıkları bu kutsal vatana sahip çıkmalıyız" dedi.

Terör belasından en kısa sürece kurtulacaklarına inandığını söyleyen Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Mustafa Pala, "Gün birlik olma günüdür. Farklı görüşlerin farklı inançların birarada olmasıyla inanıyorum ki millet bu hainlere dur diyecektir. Geçtiğimiz günlerde İzmir'de yaşanılan yaşanan elim olayda bizde şehit olan polisimiz Fethi Sekin'i bu şekilde anmak istedik.Bakın gece kulübüne saldıran ve onca masun insanı hayattan koparan cani kıskıvrak yakalandı. O ve onun gibi teröristlere bu mesaj olsun. Yıkılmadık ve asla yıkılmayacağız" dedi.

Görüşmeden memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Erol Ayyıldız, en yakın zamanda Taksi Sahipleri Derneği'ne iade-i ziyaret yapacağını söyledi. Başkan Mustafa Pala, ziyaretin anısına Vali Erol Ayyıldız'a plaket takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber