Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 10:53 Yorum: 0

Taksi şoförü ile yolcu arasında kavga

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bir taksi şoförü ile yolcu, aralarında çıkan kavgada yaralandı.Alınan bilgiye göre, üniversite öğrencisi Fatih Salih Mehmet K, kent merkezinde taksiye bindi....

Taksi şoförü ile yolcu arasında kavga

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bir taksi şoförü ile yolcu, aralarında çıkan kavgada yaralandı.

Alınan bilgiye göre, üniversite öğrencisi Fatih Salih Mehmet K, kent merkezinde taksiye bindi. Bir süre sonra yolcu ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi Yeşilkent Mezarlığı civarında aracı durduran şoför ile yolcu kavga etti.

Çevredeki vatandaşların ayırdığı kavga sırasında başından yaralanan Fatih Salih Mehmet K, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Sürücü ise aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Şahinbey İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, şikayet üzerine yaptıkları çalışmanın ardından tespit ettikleri taksici Özgür Y'yi gözaltına aldı. Hastaneden sağlık raporu alınan sürücünün de burnunda çatlak tespit edildi.

Birbirinden şikayetçi olan 2 kişi, "kasten yaralama" suçundan sevk edildikleri adliyede, tutuksuz yargınlanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber