Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Temmuz 2014 - 10:13 Yorum: 0

Taksi ve dolmuş şoförleri iftar yemeğinde bir araya geldi

     GİRESUN (AA) - Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, taksi ve dolmuş şoförleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.     Görele Belediyesi Halı Saha Sosyal Tesislerinde yapılan iftar...

Taksi ve dolmuş şoförleri iftar yemeğinde bir araya geldi

     GİRESUN (AA) - Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, taksi ve dolmuş şoförleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

     Görele Belediyesi Halı Saha Sosyal Tesislerinde yapılan iftar yemeğine Başkan Erener’in yanı sıra, Görele Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Kefal, taksi ve dolmuş şoförleri katıldı.

     Burada bir konuşma yapan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, görev süresi boyunca alınan birçok karardan asla geri adım atmayacaklarını söyledi.

     Taksi ve dolmuş şoförlerinin Görele’nin yükünü taşındığını belirten Erener, “Yaptığımız hizmetlerle sizlerin takdirini kazanmaya çalışacağız. Bizim amacımız bize verilen bu 5 yıllık görevi layıkıyla yerine getirmek olacaktır. Görevimiz süresince aldığımız kararlar bir çok vatandaşımızın hoşuna gitmeyebilir. Şuna emin olun ki aldığımız hiçbir karardan geri adım atmayacağız. Biz seçimi unuttuk. Artık önümüzdeki yıllara, hizmet yollarına bakıyoruz. Yapılacak hizmetleri sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

    

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber