Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Nisan 2019 - 10:58 Yorum: 0

Taksici esnafından Başkan Uysal’a işgaliye harcı teşekkürü

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, 31 Mart seçimlerinden sonra ilk meclisinde, taksici esnafından işgaliye harçlarını kaldıran...

Taksici esnafından Başkan Uysal’a işgaliye harcı teşekkürü

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, 31 Mart seçimlerinden sonra ilk meclisinde, taksici esnafından işgaliye harçlarını kaldıran Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a teşekkür etti.

Muratpaşa Belediyesi 31 Mart seçimleri sonrası, yeni dönemin ilk meclis toplantısında, ticari taksilerin durak harici bekleme yerleri için ödediği işgaliye ücretini kaldırdı. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı, makamında ziyaret edip yeni dönem için kutlarken, "Başkanımız Ümit Uysal, ilk mecliste sözünü yerine getirdi. Teşekkür ederiz. Muratpaşa Belediye'mizin turizme yönelik projelerine destek vermeye hazırız" mesajını verdi.

Taksilerin ödediği işgaliye ücretinin, kendi belediye başkanlığı öncesinde bir Sayıştay raporuna bağlı olarak alınmaya başlandığını ifade eden Başkan Uysal ise, bu konunun özellikle seçim döneminde bazı çevrelerce suistimal edildiğini belirtti. Uysal, "Konuyu hukukçularla değerlendirdik. Esnafımıza söz verdik. İlk meclis toplantımızda da, taksici esnafımızın ödediği işgaliye ücretlerini kaldırdık. Verdiğimiz sözü yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber