Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Haziran 2016 - 09:33 Yorum: 0

Taksim Meydanı’na Bariyerli Güvenlik Önlemi

İstanbul Valiliği'nin geçen hafta izin vermediği ve bugün LGBTİ üyeleri tarafından Taksim Meydanı'nda yürüyüş çağrısı yapılması üzerine polis,...

Taksim Meydanı’na Bariyerli Güvenlik Önlemi

İstanbul Valiliği'nin geçen hafta izin vermediği ve bugün LGBTİ üyeleri tarafından Taksim Meydanı'nda yürüyüş çağrısı yapılması üzerine polis, Taksim Meydanı'nda bariyerli önlem aldı.

19 - 26 Haziran tarihleri arasında LGBTİ tarafından Taksim'de bir yürüyüş çağrısı yapılmıştı. Yapılan çağrının ardından İstanbul Valiliği tarafından yürüyüşe izin verilmeyeceği açıklanmıştı. Geçtiğimiz hafta polis ile eylemciler arası yaşanan gerginliğin ve müdahalenin ardından bu hafta da olası olaylara karşı Taksim Meydanı'nda polis ekipleri tarafından bariyer önlemi alındı. Alınan güvenlik önlemi kapsamın Taksim Meydanı'ndaki anıtın etrafın adeta bariyerler ile duvar örüldü. İstiklal Caddesi'nde ise bazı ara sokaklarda bariyerlerin hazır bulundurulduğu gözlendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber