Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 21 Kasım 2018 - 16:08 Yorum: 0

Taksim Meydanı’nda taksicilere şok denetim

Artan dolandırıcılık haberleri üzerine Sivil Trafik ekipleri ile İBB Toplu Ulaşım ve Turizm Polisi ekipleri taksicileri denetledi.

Taksim Meydanı’nda taksicilere şok denetim

Artan dolandırıcılık haberleri üzerine Sivil Trafik ekipleri ile İBB Toplu Ulaşım ve Turizm Polisi ekipleri taksicileri denetledi. Taksim Meydanı'nda ekipler tarafından çevrilen taksiler birer birer kontrol edilirken, bazı taksiler ekipler aracılığıyla çekildi.

Taksim bölgesinde taksicilere yönelik şikayet ve dolandırıcılık haberlerinin artması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Sivil Trafik ekipleri ile İBB Toplu Ulaşım ve Turizm Polisi ekipleri yürüttükleri ortak çalışmada taksicileri denetledi. Taksim Meydanı'nda ekipler tarafından çevrilen taksiler birer birer kontrol edilirken, bazı taksiler ekipler aracılığıyla çekildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber